Valitse kieli

• fi

Sivuston kieleksi on valittuna suomi.

• en

Set english as the language of the page.

Suukkokortti

Rakkaus festivaali Lempi Riihimäen kaupunginmuseon pihapiirissä sunnuntaina 14.8. klo 10-18.30.

Kaupunginmuseon uudistettu perusnäyttely Takamaasta kaupungiksi kertoo paikkakunnan historian 2020-luvulle saakka sekä toteutumattomista suunnitelmista Riihimäelle. Uusi Antrean perusnäyttely Vuoksen rannoilta Riihimäelle pureutuu aikaisempaa näyttelyä tiiviimmin Antrean tapahtumiin ja antrealaisten tuloon Riihimäelle.

Kesänäyttely Muistojen puistoja esittelee 10 kaupungin 155 nimetystä puistosta, historiallisesta Rautatienpuistosta aina Jukka Jalosen puistoon.

Kaupunginmuseon näyttelyihin on lisätty lempi- ja rakkausaiheita eri muodoissaan. Tule ja hoksaa lämpimät tunteet, niiden muodot tai kohteet. Vastanneiden kesken arvomme kahden hengen lempiherkutteluhetken Bakery Buustinnassa.

Pihalla pienet sydämelliset leikkihetket klo 11 ja 12.

Museo on maksullinen 6/3 €, myös museokortti käy .